Mosó- és tisztítószerek

Ahimsa mosogatószerek

Biológiailag könnyen lebomló, környezetbarát mosogatószerek, melyek natúr és grapefruit illatban, 500 és 1000 ml-es kiszerelésben kaphatóak. Erős zsíroldó hatással rendelkeznek, kézkímélő adalékot tartalmaznak, pH-semlegesek, és cseppmentes száradást biztosítanak.

 

Almawin termékcsalád

Környezetbarát, bőrkímélő öko mosó – és tisztítószerek, valamint szappanok tartoznak az Almawin termékcsaládba. Ezek a termékek nem tartalmaznak klórt, foszfátot, kőolajszármazékot és tartósítószert. Kizárólag természetes, nem génmanipulált nyersanyagokból készülnek.

 

Ecover termékcsalád

Az Ecover a világ legnagyobb ökológiai mosó- és tisztítószer gyártója, amelyet 1980-ban alapítottak. Az Ecover termékcsaládon belül többek között fehérítő, mosószer, tisztítószer, mosogatószer, öblítő, mosogató tabletta is megtalálható.

Frosch termékcsalád

A Frosch márkát a Werner & Mertz vállalat 1986-ban vezette be Németországban. A Frosch termékek több szempontból is környezetbarátnak tekinthetők. A tisztítószerek természetes alapanyagú tisztító formulát, növényi eredetű tenzideket tartalmaznak, foszfát-, formaldehid- és oldószermentesek.

 

Klar termékcsalád

A Klar tisztító – és mosószerek környezetbarát módon, kíméletesen tisztítanak.  A termékcsaládba  növényi szappan, folyékony mosószer, folyékony mosódió, folttisztító, fürdő – és WC tisztító tartozik.

Mosódió

Antiallergén, környezetbarát módja a mosásnak. A „hagyományos mosószerekkel” szemben nem tartalmaz agresszív foszfátokat és tenzideket, ráadásul ez a természetes növényi termés szaponintartalma miatt kiváló tisztító, valamint vízlágyító hatással is rendelkezik, a színeket élénkíti. 30-95 oC között használható, 1 adag (4-5 db mosódió termés) három alkalommal felhasználható. Aki idegenkedik a mosódió használatától, azoknak ajánljuk folyékony mosódiót tartalmazó mosószereinket, melyek illatmentes és illatos változatban is kaphatók.

Mosóparfüm

Öblítő helyett ajánljuk mosóparfümeinket, melyek 8 féle illatban, 10ml-es és 100 ml-es kiszerelésben kaphatók. Csak illóolajat, és oldássegítőt tartalmaznak, nagyon koncentráltak, kiadósak, ezért gazdaságosan használhatók. Az öblítős rekeszbe kell belőlük 20-30 cseppet csepegtetni, hozzáadva egy evőkanál ecetet.

Mosószóda

Ez a környezetbarát mosópor vízlágyító, zsíroldó és tisztító hatással is rendelkezik. A mosóporadag 1/3-a, tetszés szerint 1/2-e helyettesíthető mosószódával. Nem veszi ki a textíliák színét, minden puhább és tisztább lesz. Ajánlott hőfok: 40-60 oC.