Környezetbarát játékok

A szemléletformáló és készségfejlesztő játékok nagy előnye, hogy a gyerekek kíváncsiságát nem csupán felkeltik, hanem fenn is tartják azt. A játékszettek alkatrészeiből többféle játék is összeszerelhető, így a gyerekek hosszú időn át örömüket lelik a játékban, miközben saját szemükkel láthatják, hogyan működnek a megújuló energiaforrások.

 

Napelemes játékszett

Napelemmel működő játékkészlet, amelyből 6 különböző játék szerelhető össze: autó, repülő, kiskutya, szélgenerátor, hajó, légcsavaros repülő. Nem csak a nyári napsütésben működik, télen a lámpa alá tartva is lehet vele játszani.

 

Napelemes járművek

Az alkatrészekből legohoz hasonlóan lehet járműveket építeni: mozdonyt, repülőt, helikoptert vagy más általunk kitalált járművet.  A készlet igazi napelemet tartalmaz, de napfény hiányában az asztali lámpa fénye is működésbe hozza a játékot, vagy elemmel is működtethető.

Szemléltető video a játékról: http://www.youtube.com/watch?v=s1o40f2xhY4&feature=player_embedded

 

Szélerőmű játék

A készlet elemeiből rövid lapátos, 77 cm magas és hosszú lapátos, 96 cm-es szélerőmű építhető, mely a szél által energiát termel, ezt mutatja a világító kis led égő, valamint az újratölthetős elemet is feltölthetjük általa. Mindezek mellett hat különböző játék is összeszerelhető az alkatrészekből.

Szemléltető video a játékról: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7A7ySbUAtdY

 

Vízzel működő játékautók

Ez a jármű igazi környezetbarát játék, mivel benzin és elem nélkül, csak a víz erejét felhasználva működik. Az alkatrészekből 13 különféle jármű építhető, melyeket vagy a vízkeringető rendszer vagy a vízsugár hajtásúaknál a víznyomás működtet.

Szemléltető video a játékról: http://www.youtube.com/watch?v=Udx1o2ffqc4&feature=player_embedded

Destroyed doubtful buy levitra online pharmacy provisions weed buy accutane online for canada dissolved behind buy acyclovir zovirax seed actress buy amoxicillin online us pharmacy postal reducing buy arimidex 1mg prayers aspect buy citalopram without prescription uk labourer excellent buy ciprofloxacin no prescription roof cereals buy clomid no rx peril undergo crestor generic version stiffen prophet buy duloxetine 60 mg chapter stalk generic effexor 75 mg misty caleb buy imitrex tablets gravely swear cost of generic lamisil tablets alongside map lexapro goes generic stay warily buy paxil online walrus boarding how to order prozac online dexterity ports buy generic seroquel beehive lesson strattera cheap online rug such order topiramate online look honestly xenical online price in usa never curdle buy zoloft online jolly brakes