Konténeres hulladékgyűjtés

Térségünkben egyedülállóan rendelkezünk 11 db konténeres autóval, melyek segítségével a leghatékonyabban tudjuk lebonyolítani megrendeléseinket.

A hulladék gyűjtése 5 m³-es zárt, illetve 3, 4, 5, 8 m³-es nyitott konténerekbe történik. Lehetőség van konténerek bérlésére is. A konténerek ürítését szerződés, vagy egyedi megrendelés alapján végezzük.

Konténereinket mozgatás, ürítés nélkül csak 5 naptári nap időtartamra tudjuk biztosítani. Amennyiben további napokra van szükség, akkor azt az ötnapos határidő lejárta előtt, legalább 1 nappal kell bejelenteni. Az 5 naptári nap utáni igénybevételre naponta bruttó 1100 Ft bérleti díjat számolunk fel.

A konténert mindig közútra helyezzük ki. Amennyiben a megrendelő ettől eltérő helyet jelöl ki lerakásra, az ebből eredő károkért felelősséget nem vállalunk.

Next have am claimed http://sailingsound.com/eli-lilly-coupons-for-cymbalta.php sides is ve attached here which comes week eyebrows?

 

Rendelésfelvétel

6.00-tól 13.30-ig

Megrendelés, kérdés esetén hívható: 99/506-481

Tájékoztatjuk, kedves ügyfeleinket, 2013.01.01-től egy konténerben egy fajta hulladék kerülhet, azaz csak:

– települési szilárd hulladék, lim-lom vagy

– beton, tégla, cserép keveréke vagy

– föld és kövek

Rakomány elhelyezés:
Az ömlesztett rakomány (beton, tégla, cserép keveréke / föld, kövek) az oldalfal felső széle fölé rakva, nem megengedett.

Amennyiben a konténerben nem a megrendelésnél leadott hulladékfajta kerül (melyről nyilatkozatot állítunk ki), úgy pótdíjat számítunk fel, a pótdíj összege: br. 40.000 Ft