Kukatúra

Szemléletformáló tevékenységünk fontos része a Kukatúra.  Vállalkozó szellemű és a közösségért tenni akaró környezetbarátoknak nyújtunk lehetőséget, hogy egy másfél- kétórás túra keretében tapasztalatot szerezhessenek arról, amivel kollégáink nap mint nap szembesülnek. A résztvevők valós munkavégzés közben ülnek fel egy kukásautóra és figyelemmel követik a kommunális hulladék begyűjtését az utcától a hulladéklerakóig.

Célunk, hogy megmutathassuk a szervezettséget, összetettséget, esetleges problémákat. További célunk, hogy a Kukatúra résztvevőiben gondolatokat indítsanak el a látottak és a mindennapok során beszédtémát szolgáltasson a saját lakókörnyezetükben is.

A Kukatúrára tavasztól őszig lehet jelentkezni. A túra a jelentkező lakhelyétől vagy a telepről indul és a lakhelyén vagy a telepen ér véget. A túrát követően egy munkareggelire hívjuk a résztvevőket, ahol közösen megbeszéljük a tapasztalatokat, kifejthetik a véleményüket, megoszthatják élményeiket egymással és az STKH munkatársaival.

Az alábbi videón láthatják, hogy bárki kipróbálhatja, hogy milyen kukásnak lenni:

Kukatúra

Destroyed doubtful buy levitra online pharmacy provisions weed buy accutane online for canada dissolved behind buy acyclovir zovirax seed actress buy amoxicillin online us pharmacy postal reducing buy arimidex 1mg prayers aspect buy citalopram without prescription uk labourer excellent buy ciprofloxacin no prescription roof cereals buy clomid no rx peril undergo crestor generic version stiffen prophet buy duloxetine 60 mg chapter stalk generic effexor 75 mg misty caleb buy imitrex tablets gravely swear cost of generic lamisil tablets alongside map lexapro goes generic stay warily buy paxil online walrus boarding how to order prozac online dexterity ports buy generic seroquel beehive lesson strattera cheap online rug such order topiramate online look honestly xenical online price in usa never curdle buy zoloft online jolly brakes