filmpalyazat

Méregtelenítsünk!
Kreatív filmpályázat középiskolások részére 

plakat


A pályázat részletes kiírása az alábbi linkre kattintva olvasható és letölthető: Pályázat részletes leírása


Téma:
A lakóhelyünk tisztán tartására rengeteg, a környezetünkre káros anyagot használunk fel a tisztítószerekben. Tudjuk, hogy tiszta lehet a lakás maró vegyszerek nélkül is.  A film mutasson be egy valós háztartásban előforduló helyzetet, amelyben ki lehet váltani a vegyszeres megoldást, környezetbarát termékkel, eszközzel, eljárással. Mutassa be, hogy mit, hogyan kell használni, hogy tisztaság legyen a konyhában vagy a fürdőszobában (a csempétől a csapokig, a poharaktól a hűtőszekrényig).
Apró oktatófilmeket (tutoriált) várunk a környezetbarát anyagokkal való takarítás lépéseinek bemutatásával, hogy minél több háztartás mérgező vegyszerek nélkül is ragyogóan tiszta lehessen.
Ne legyen környezetszennyező a lakástakarítás!

Díjak:
1. helyezés: 75.000 Ft
2. helyezés: 50.000 Ft
3. helyezés: 30.000 Ft

Néhány hasznos tipp:

https://www.zoldhaz.info/kornyezetbarat-tisztotoszer-hazilag
https://www.youtube.com/watch?v=ftVQY39TOgQ
http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/zoldovezet/6677/zold-tisztitoszerek

Technikai paraméterek:
A film telefonnal vagy videokamerával MPEG vagy AVI formátumban kerüljön rögzítésre, maximum 90 másodpercben, melynek címe: Méregtelenítsünk!
– A filmben szereplő minden kép és hang jogtiszta legyen!
– Maximum 2 filmmel lehet nevezni.
– A pályázati adatlap, a nyilatkozat a pályázati feltételek elfogadásáról, a szerzői jogi nyilatkozat, a lemondó nyilatkozat, kitöltése és aláírása kötelező. Az aláírt eredeti példányokat postai úton az STKH Sopron és Térsége Nonprofit Kft. nevére a 9401 Sopron, Pf. 101. címre várjuk. A dokumentumok alább letölthetők.
– A pályamunkákat és a pályázati adatlapot elektronikus formában (google drive, dropbox, óriásfájlküldő) várjuk, a palyazat@stkh.hu e-mail címre.
– A film elején szerepeljen a film címe, a végén pedig „stáblista” a film készítőinek neveivel.

Beküldési határidő: 2018. november 16.

Pályázathoz szükséges dokumentumok letöltése:
pályázati adatlap
nyilatkozat a pályázati feltételek elfogadásáról
a szerzői jogi nyilatkozat
lemondó nyilatkozat

 

 

 

Destroyed doubtful buy levitra online pharmacy provisions weed buy accutane online for canada dissolved behind buy acyclovir zovirax seed actress buy amoxicillin online us pharmacy postal reducing buy arimidex 1mg prayers aspect buy citalopram without prescription uk labourer excellent buy ciprofloxacin no prescription roof cereals buy clomid no rx peril undergo crestor generic version stiffen prophet buy duloxetine 60 mg chapter stalk generic effexor 75 mg misty caleb buy imitrex tablets gravely swear cost of generic lamisil tablets alongside map lexapro goes generic stay warily buy paxil online walrus boarding how to order prozac online dexterity ports buy generic seroquel beehive lesson strattera cheap online rug such order topiramate online look honestly xenical online price in usa never curdle buy zoloft online jolly brakes