Bemutatkozás

Cégismertető

Az STKH Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Kft., jogelőd cégei révén, több évtizede nyújt szolgáltatásokat városunkban és a környező településeken.

Cégünk 2013. január 1-től már 39 környékbeli településen látja el a hulladékszállítási közszolgáltatást, a tulajdonos – 39 önkormányzat belépésével megalakult – Sopron Térségi Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás megbízásából.

Vállalatunk fő tevékenysége a kommunális hulladékgyűjtés, de folyamatosan figyelemmel kísérve a jelentkező igényeket, tevékenységeink a hulladékgyűjtés majd minden területére kiterjednek.

Tovább>>>

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy a Társulás által ránk bízott, valamint a piaci igényekből fakadó feladatokat ellássuk, folyamatosan szem előtt tartva az igényes szolgáltatás nyújtásának és a környezetvédelemnek a szempontjait.

Cégünk tisztában van a hulladékgazdálkodás fontosságával és munkánknak a környezetre gyakorolt rövid és hosszú távú hatásával, ezért munkatársaink mindegyike hiteles és felelős munkavégzésre törekszik.

Tovább>>>

Rólunk írták

A nyomtatott és az elektronikus sajtóban megjelent írásokat gyűjtjük össze.

Tovább>>>

Zsófi néni megmondja

Zsófi néni megmondja, hogyan szemeteljünk jól!

Tovább>>>

Szuperinfó Blog

Önálló rovat Szemeteljünk JÓL! kategóriában az STKH Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Kft. szakmai segítségével.

Tovább>>>